суботу, 7 грудня 2013 р.

Дорогою до податкових знань...

Зима... Накинувши на плечі шаль з вітру, вона нечутним кроком, легко ступила на землю, сповіщаючи нас про наближення довгоочікуваних зимових свят.
А ми, дружною командою, незважаючи на всі примхи погоди знову крокуємо дорогою пізнання ще не до кінця звіданним  світом підприємництва...
...Змістовною та цікавою виявилася екскурсія учасників ШКП "Маківка" до Томаківського відділення Нікопольського ОДПІ ГУ міндоходів у Дніпропетровській області.
Далі цікавіше!
На порозі відділення, гостинно, з теплою посмішкою зустріла і привітала, Рибка Руслана Анатоліївна, начальник Томаківського відділення податкової служби, що було для нас не сподіваним і дуже приємним. 
Руслана Анатоліївна запросила  до свого робочого кабінету та ознайомила нас  зі структурою, переліком послуг та графіком роботи закладу, а також з поняттям «податок», із значенням податків у нашому сьогоденні, хто такий підприємець, що таке підприємницька діяльність. До речі, у Томаківському районі здійснюють підприємницьку діяльність 1000 субʼєктів. В основному це сумлінні платники податків, але бувають різні випадки… Наголосила, що працівники податкової служби щодня прикладають максимум зусиль до налагодження партнерських відносин з платниками податків.
Потім, Руслана Анатоліївна здійснила екскурсію по всім відділам служби (в кабінетах працювали привітні і приємні спеціалісти), познайомила з кожним працівником та їхніми функціями відповідно до покладених на них завдань. Майбутні податківці мали можливість наглядно побачили клопітку роботу працівників інспекції з платниками податків, а також ознайомитися із зразками податкових документів.
 В деяких кабінетах працювали студенти, які зараз проходять практику. 
По закінченню екскурсії Руслана Анатоліївна повідомила нам, що у їхньому відділенні можна отримати направлення на навчання до м.Ірпінь. Дехто з клубівців зацікавився вузом та цією престижною професією.
 Подарунок!!!
Президенту клубу, Колєсовій Юлії, начальник відділу, подарувала підручники «Основи податкових знань»
і зазначила, що виховувати податкову правосвідомість, податкову грамотність необхідно вже у школі для усвідомлення, що податки – не необхідний елемент податкової системи, а почесний обов’язок кожного громадянина.
На питання «Чи вважаєте Ви себе успішною людиною?» - Руслана Анатоліївна без вагань відповіла – «Так! Бо я люблю свою професію!». Завжди приємно бачити людину на своєму місці. Відразу згадалися слова «Знайдіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня в своєму житті». Кофуцій.
Цей захід сприяв формуванню позитивного іміджу служби в молодіжному середовищі, став поштовхом до нових кар’єрних цілей та ще однією можливістю переконатися, що для  підприємницького зростання  необхідні ґрунтовні  знання, які стануть їх конкурентними перевагами при відкритті та веденні власної справи. 
 Дякуємо, що Ви були з нами!!!
Будьте всі здорові та щасливі!
До зустрічі!

1 коментар:

  1. Шановні, "Маківці"! Приємно, що Ваша гаряча робота кипить, не дивлячись на зимову погоду. Молодці! Так тримати і перемагати! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити