суботу, 24 серпня 2013 р.

З Днем незалежності, Україно!

 У рамках святкування 22-ї річниці Незалежності України в центрі Томаківки відбувся парад вишиванок. Мабуть кожен погодиться, що українська вишиванка -  це національний бренд, який відомий у всьому світі. Я та члени шкільного клубу підприємництва "МАКІВКА" також взяли активну участь.




Команда нашого клубу  досить швидко поринула в святкову атмосферу, яка дивувала своїм колоритом та енергетикою!
Казкової краси візерунки прикрашали  сорочки учасників параду. Вишиті символи дуже важливі. Вода і сонце символізують життєдайну силу, грона калини благословляє на продовження роду, квіти маку захищають від зла.
 Учасниці шкільного клубу підприємництва "Маківка", правда, гарні, як маківка, майбутні "Міс Томаківка"
Мої вихованці разом з іншими учасниками довели, що вишиванка з кожним днем набирає все більшої популярності і стає не лише традиційним національним одягом , а й сучасним і модним.
Так, що красунею виглядала кожна дівчина!

Члени шкільного клубу підприємництва заявили про себе не лише участю у параді, а й знайомством з молодшими братиками і сестричками та своїми талантами .
Бандура – інструмент колосальних можливостей – оригінальна не лише за формою і зовнішнім виглядом, але і за внутрішнім змістом, адже народжена на нашій землі, на її струнах звучить українська душа. Я впевнена, що наша  культура –  конкурентоспроможна, яку молодь поважає і  слухає!
Організатори параду нагородили членів ШКП "МАКІВКА" подякою за участь та солодощами.

  Фотом на пам'ять закінчився парад вишиванок  .
Шановні наставники,  опікуни клубів та  наші вихованці! 
Вітаю Вас Днем Незалежності! Бажаю, щоб наша  праця на благо України завжди була плідною та натхненною і дарувала  лише радість та задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар