понеділок, 30 грудня 2013 р.

У колі друзів...

Зібратися разом – це початок. Залишитися разом – це прогрес. Працювати разом – це успіх!!! Тож, 24 грудня 2013 року на базі ДОІППО відбувся круглий стіл на тему " Шкільні клуби підприємництва: нові підходи до професійної та підприємницької діяльності в системі європейських компетентностей". Спокій і тепло панували в нашому колі. На засіданні були присутні опікуни ШКП Дніпропетровщини. Засідання відкрила Кушнікова Світлана Вікторівна, старший викладач кафедри педагогіки і психологіїі ДОІППО, обласний координатор українсько - польського проекту "Шкільна академія підприємництва".
Світлана Вікторівна ділиться своїми враженнями від поїздки до Польщі на підсумкову конференцію проекту "Шкільна академія підприємництва 2".
Презентація електронного посібника "Шкільний Клуб підприємництва - вчимося діяти" за ред. Е. Бобінської (Варшава), Р. Шияна (Львів)...
Ось вона україномовна версія гри "Саsh Flow" нарешті в нас!!!
Цікавими і змістовними були виступи:
Глазиріна Євгена Миколайовича - нового асистента обласного координатора міжнародного проекту ""Шкільна академія підприємництва 2", головного консультанта з економічних питань ШКП "БізнесОК" ліцею природничо-наукового навчання м. Жовті води, який розкрив зміст питання "Практичний аспект економічної освіти підприємницьких компетентностей учнівської молоді".
Янченко Валентини Миколаївни - психолога, опікуна ШКП "Крок до успіху" Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій.
Кузь Тамари Григорівни - заступника директора з навчально-виховної роботи, опікуна ШКП "Вектор" Дніпропетровського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного сервісу.
Коваленко Ірини Володимирівни - вчителя економіки, опікуна ШКП "Бізнес-інкубатор"Криворізької СЗШ №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов.

Наступний етап круглого столу включав нагородження переможців обласного конкурсу на "Найкращий логотип ШКП"
та вручення свідоцтв Осередку Розвитку освіти Республіка Польща опікунам ШКП, які пройшли навчання за проектом "Шкільна академія підприємництва" в м. Дніпропетровську (на базі ДОІППО) та в м. Херсоні (на базі Херсонської академії неперервної освіти).
Учасники  обласної конференції відзначили практичне значення круглого столу, доцільність та актуальність подібного роду заходів, який сприяв ефективному обміну досвідом, а живе спілкування зняло будь-яке напруження та кордони. 
Зникли  кілометри, що відділяли нас… На даний момент усі стали одним цілим, невід’ємною частинкою історії проекту... Прощальні обійми – і вже нові плани чекають на нас у квітні. Проте це вже буде зовсім інша історія…
Залишайтеся, шановні читачі, з нами!!!
До нових зустрічей!!!

1 коментар:

  1. Дорогі опікуни, Іринко та Вікторіє! Спасибі за детальний опис обласного круглого столу! Бажаю нових перемог! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити