середу, 8 квітня 2015 р.

Бізнес-школа-в дії

3 квітня в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) відбувся другий завершальний тур І конкурсу на кращу проектну бізнес-ідею серед учнів загальноосвітніх закладів, започаткованого Томаківською районною радою та кафедрою "Економіки і менеджменту" ВУЗу. Першими учасниками такої олімпіади стали   вихованці  навчальних закладів Томаківського та Павлоградського районів. Не стояли осторонь і учасники шкільного клубу підприємництва "Маківка".
Далі найцікавіше...

Відкрили захід та привітали школярів, вчителів від імені університету проректор із наукової роботи, в. о. ректора Мямлін С.В. та доцент, вчений секретар оргкомітету Тесленко Т.В.
У фінальному турі змагання переможці першого етапу конкурсу, що відбувся у школах, представили свої бізнес-проекти, в яких розповіли: про унікальність ідеї; загальний бюджет (заплановані витрати та доходи); строки реалізації; цільову аудиторію, на котру розрахований проект.
Учасників оцінювало компетентне журі в складі викладачів (ДНУЗТ): проректор із наукової роботи, в.о. ректора Мямлін С.В.; доктор наук, професор, завідувач науково-дослідною частиною університету Козаченко Д.М.,  декан економіко-гуманітарного факультету, кандидат наук, доцент Полішко Т.В.; завідуючий кафедри "Економіка і менеджмент", доктор наук Гнєнний О.М.; доктор наук, професор Міщенко М.І.
Учасниці ШКП "Маківка" - Федорченко Вікторія та Настич Тетяна
За перше місце змагалися по 4 представники від кожного району. Вони презентували оригінальні бізнес-ідеї.
Федорченко Вікторія - "Букет із цукерок - солодка бізнес-ідея"
Настич Тетяна -  велосипедна кур'єрна служба "Бюро послуг"
Представляючи власні ідеї, конкурсанти відповідали на питання членів журі та присутніх щодо своїх проектів.
Врахувавши всі критерії (як була представлена доповідь, наскільки пропрацьований проект, його користь для суспільства, доходність), журі визначило переможців, при цьому зауваживши, що кожна бізнес-ідея цікава і має право на реалізацію.
Настич Тетяна - ІІ місце
Федорченко Вікторія - ІІІ місце
Вручав нагороди ректор Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ), професор, доктор технічних наук Пшінько О.М., який побажав юним бізнесменам втілити в життя їхні ідеї, адже всі представлені на конкурсі проекти наповнені мисленням, креативом, що дозволяють формувати не лише конкурентоспроможність кожного з учасників, але й країни в цілому.
Дякуємо організаторам конкурсу за внесену в життя школярів інновацію, яка дала змогу їм побачити життя іншими очима. Такий захід є корисним для суспільства, бо дає можливість молоді долучатися до розв'язання нагальних економічних та соціальних проблем, а також розвивати підприємницькі здібності!
Дякуємо за увагу!!!

1 коментар:

  1. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити