середу, 2 квітня 2014 р.

Ми не хвалимося, але все-таки...

18 - 20 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася головна подія освітньої галузі - П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».
Свої вагомі інноваційні досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності з усіх регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.  
Томаківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  представила опис одного з напрямків дослідно-експериментальної роботи за темою «Діяльність навчального закладу з розвитку міжнародної співпраці, як школи сталого розвитку «Реалізація спільних із зарубіжними колегами проектів з актуальних проблем розвитку освіти»», а саме успішну реалізацію міжнародного проекту " Шкільна академія підприємництва -2". Діяльність шкільного клубу підприємництва "Маківка" була відзначена найвищою нагородою - золотою медаллю.
Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».
Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.
Організаторами виставки був оголошений та проведений конкурс з 6 тематичних номінацій:
1. Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці. 
2. Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес навчання, підвищення кваліфікації та управління. 
3. Сучасний професійно-технічний навчальний заклад у загальноєвропейському освітньому просторі. 
4. Педагогічна майстерність - домінанта професійної дії вчителя, викладача. 
5. Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти. 
6. Інновації у діяльності навчального закладу «Школа-новатор». 
 
 Титульна сторінка опису реалізації міжнародного проекту "Шкільна академія підприємництва - 2"
На конкурс було подано 565 робіт.
Експертну оцінку якості робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України та державна наукова установа «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.
 Витяг з підсумкового листа
Втілення методики роботи шкільного клубу підприємництва в рамках Проекту ORE надав нашій школі можливість удосконалити організацію інноваційного напрямку навчання через підприємництво, що сприяє формуванню у школярів найважливіших соціально-економічних компетенцій, підприємницького підходу до вирішення різних життєвих проблем.
Дякуємо за увагу!

8 коментарів:

  1. Щиро раді вашим успіхам. Творчої вам наснаги!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо!!! Дуже приємно, що нас не забуваєте!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, які Ви молодці, мої томаківці-клубівці!!! Я вірила, що цей Проект для Вас буде результативним і успішним!!! Ви цього справедливо заслуговуєте. Вітаю, вітаю, вітаю!!! З повагою, Світлана Вікторівна

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Світлано Вікторівно! Адже саме з подачі Вашої легкої руки ми вірили у свої сили.

      Видалити
  4. Вітаємо Вас від щирого серця!!! Це не вихваляння, а констатація факту! Ви яскраві аутентичні українські молоді підприємці, яким золото аж ніяк не завадить для розвитку))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Олено! Нам приємна Ваша підтримка. Адже тільки разом ми - сила!

      Видалити
  5. Вітаю маківчанки!!! Відчувається робота всього педагогічного колективу та щира зацікавленість адміністрації в процвітанні цього проекту. Ви дійсно найкращі!!! Хай вам щастить на чудові ідеї, джерела натхнення, взаєморозуміння та розумних діток!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірино, дякуємо! Ви завжди нас підтримували, цікавились нашими справами, раділи успіхам! В світі економіки Ви - генії!!! Завдячуючи проекту, ми знайшли не тільки колег - однодумців, а в першу чергу - друзів!!!

      Видалити