пʼятницю, 2 січня 2015 р.

Ще один рік інноваційного шляху...

Обласна науково-практична конференція «Міжнародна співпраця освітніх закладів як напрям інноваційного розвитку учасників навчально-виховного процесу» зібрала учасників українсько-польських проектів «Уроки з підприємницьким тлом» та «Шкільна академія підприємництва». В роботі даної конференції взяли участь директори, психологи, вчителі економіки, вчителі образотворчого мистецтва та керівники гуртків загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних освітніх закладів Дніпропетровщини.
Читайте далі...
Учасників конференції радо приймали в гостинних стінах Перещепинського професійного ліцею Новомосковського району з метою обміну досвідом та перспективами подальшого практичного впровадження проектів у навчально-виховному процесі. 
Відкрила конференцію обласний координатор українсько-польських проектів Світлана Вікторівна Кушнікова з побажанням плідної роботи зазначила на тому, що міжнародні проекти є інноваційною технологією для професійного зростання педагога.
Вшанували своєю присутністю почесні гості конференції - представники польської діаспори – голова громадської організації «Спілка поляків «Ognisko» Дніпропетровської області» пан Антоній Яновський і член організації пан Роман Збровський.
Дякуючи Перещепинським технічним спеціалістам ми мали змогу побачитись та поспілкуватися через Оn-lane включення з координаторами проекту «Шкільна академія підприємництва 2» з польської та української сторін – Евою Бобінською (Республіка Польща) та Романом Шияном (Україна).
В рамках даної науково-практичної конференції, 9 грудня 2014 року, ми опікуни, презентували Шкільний клуб підприємництва «Маківка» за темою «Шкільний клуб підприємництва як вектор у формуванні та розвитку підприємницьких компетентностей старшокласників у досягненні життєвого успіху». 
Також взяли участь у практичному блоці та провели свій майстер-клас для учасників конференції «Багатство країни».
 - Що робить країну багатшою: виробництво чи торгівля? Давайте перевіримо!
 Виготовлення української піраміди:)
 Японська піраміда готова!!!
Варто підкреслити, що конференція мала особливий відтінок також і з огляду на нинішні труднощі і важкі часи, які переживає Україна. 
Учасники конференції вшанували хвилиною мовчання пам’ять тисяч полеглих військових і цивільних громадян у боротьбі за свободу і суверенітет української держави.
Програма конференції була насиченою, цікавою і різносторонньою. Робота проходила в творчій, дружній, пізнавальній атмосфері.
Учасники конференції отримали нові ідеї та імпульси для професійної активності.
Хочеться також відмітити, що участь у подібних заходах вимагає активних дій і спонукає до підвищення власного професійного рівня. 
Усі залишилися задоволеними від корисного і приємного спілкування!

Немає коментарів:

Дописати коментар