четвер, 8 січня 2015 р.

Нова бізнес-ідея напередодні Нового року!

Для багатьох з нас Новий рік - це найголовніше свято року. Подарунки, практично, нікого не залишають байдужими. І саме напередодні нового року, люди витрачають найбільше грошей. Адже навіть самий маленький подарунок коштує якусь суму. Саме в цей час всі магазини отримують хороший прибуток. І ми, учасники ШКП "Маківка", спробували знову заробити на всій цій метушні. 
Далі найцікавіше...
Кажуть, щоб щастило у Новому році, потрібно мати його символ в домі та «задобрити» його. Ми щиро Вам цього бажаємо та пропонуємо бізнес-ідею. Ідея проста. Оскільки попереду нас чекав 2015 рік Кози (Вівці) ми, не довго думаючи, були впевнені в тому, що грайлива Вівця буде чудовим новорічним подарунком для дітей та дорослих. Така іграшка с символом року принесе нашим покупцям радість та успіх в прийдешньому 2015 році!
Організовуючи новорічний бізнес ми розуміли, що заробити багато грошей навряд чи вдасться, але за цей місяць (грудень) можна непогано заробити і отримати досвід, який потім може стати в нагоді.
Так що все було у наших руках, ні один клубівець не лінувався, а підходив до цього бізнесу творчо, і новорічний бізнес нас не розчарував. 
Для цього нам потрібний був матеріал – фетр різного кольору для тулуба, голови і ніжок. За викрійками вирізаємо всі деталі, акуратно зшиваємо їх.
 Прийнялися за справу!
 Творчість аж зашкалює...
 В роботі...
 Нам разом і гори по коліно....
Перша готова робота!!!
Заготовки
В процесі виготовлення...
Останні штрихи!
Ось які! Гарні?!
Даний товар розкупився миттєво, не залишаючи нічого.
Спочатку ми продавали свої іграшки учням школи, учителям. Потім виготовляли на замовлення для рідних і близьких, для знайомих і друзів.
 Вдячний покупець !!!
Щоб виготовити такий новорічний виріб своїми руками, нам не потрібно було багато часу, однак творчість принесла масу задоволення нам і нашим покупцям та замовникам.
Ми впевнені, що 2015-й буде різноманітним і цікавим з безліччю сюрпризів як приємних, так і не дуже. Але дуже хочеться, щоб він був мирним і щасливим для українців!!!
Шкільний клуб "Маківка"
 вітає Вас з  Новим роком. 
Бажаємо, щоб символ 2015 року приніс
 щастя та добробут у ваші родини!

Немає коментарів:

Дописати коментар