четвер, 27 червня 2013 р.

Гостинне місто Херсон...


З 23 по 26 червня 2013 року майбутні керівники ШКП Дніпропетровщини пройшли навчання у легендарному м. Херсон на базі Херсонської академії непервної освіти.




І, звичайно, як же ми без наших наставників, наших ідейних натхненників - Скоробогатова Андрія Вікторовича та Кушнікової Світлани Вікторівни, без їхніх мудрих настанов, теплої посмішки та моральної підтримки.
Знайомство з представниками Польщі справило на нас незабутні, приємні враження та надихнуло на плідну працю.
Питання професійної орієнтації досить цікаво, за допомогою практичних завдань та невимушеної обстановки розкрила Здіслава Баранкевич.На високому рівні працювали перекладачі Левко та Юрій. 

Під час роботи тренінгу проведено групові дискусії, рольові ігри, вправи, які розвивають навички працювати в команді, сприймати зміни; учасники виготовляли та представляли творчі вироби.
І ми мали можливість проявити свою креативність та індивідуальність під час виконання тренінгових завдань.
Навчання проходило у змішаних групах, що дало змогу познайомитися з однодумцями з Херсонської області.
З учасниками семінару працювала Моніка Вервіцька, польський педагог-психолог, яка надала нового змісту таким психологічним категоріям як творчість, інноваційність, здатність працювати у команді та йти на ризик, а також вміння планувати своє життя для досягнення поставлених цілей.
Дякуємо колегам з Херсону за теплий, гостинний прийом!
26 червня всі ми, учасники семінару, стали ближчими один одному, ріднішими, а отже, зовсім не конкурентами, а партнерами для подальшої плідної праці.
Всі ми налаштовані на ПЕРЕМОГУ!

1 коментар:

  1. Шановні колеги!
    Ми раді, що Ви разом з нами є учасниками нового проекту. Бажаємо успіхів у організації клубу підприємництва, велику кількість зацікавлених та творчого натхнення у пошуках реалізації задуманого.
    Уперед до перемоги!
    З повагою Тамара та Ірина.
    ДПТНЗ «ДЦППРКТС»

    ВідповістиВидалити