вівторок, 10 вересня 2013 р.

Проект нового формату: актуально і корисно!

"Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина:
 - максимально реалізувала свої здібності; 
 - професійно зорієнтувалася;
 - сформувала і розвинула лідерські якості та підприємницькі здібності;
 - розкрила свій творчий потенціал;
 - навчилася ставити цілі і отримувати результат - тоді нам з Вами по дорозі!",- так розпочала свій виступ Мартинова Віта презентуючи шкільний клуб підприємництва " Маківка" на батьківських зборах.
Кожна дитина безцінна, унікальна істота, що володіє величезним потенціалом і здатна досягти всього, що тільки забажає! Шкільний клуб підприємництва дає можливість зробити майбутнє дітей чудовим!І якщо ми навчемо їх думати і діяти по-новому, завчасно професійно зорінтуємо уявляєте, яке покоління ми виховаємо?
Відомо, що час – суворий екзаменатор, і сьогодні можна сказати, що ідея створення шкільного клубу підприємництва хоча ще не витримала випробування часом, але уже доводить свою доцільність і необхідність, оскільки передбачає інноваційний напрямок навчання через підприємництво.
Наше завдання, опікунів клубу, допомогти дитині розвинути все найкраще, що у неї є, надати допомогу в досягненні гармонії її внутрішнього світу, у розвитку її здатності до самореалізації.  Шкільний клуб підприємництва "Маківка" - це унікальний клуб. Унікальність заключається в його команді. Це креативні , вдалі, оптимістичні, дружні, ініціативні школярі, які діятимуть на благо нашого суспільства і світлого майбутнього нашої країни!
З метою пропагування проекту до уваги батьків був запропонований перегляд шкільного блогу, познайомлено з дописами і сторінками.
Завдячуючи клубу підприємництва вже сьогодні можна почати виховувати дітей у новій свідомості, а завтра вони ж зможуть побудувати нове процвітаюче суспільство нашої країни. Адже можна дати дитині «рибку», у вигляді нерухомості, машин і рахунків, а можна і «вудку» - підприємницький підхід до вирішення різних життєвих проблем - «золотий ключик» від дверей до щастя. 
 Шкільний клуб підприємництва сприяє вихованню майбутніх успішних людей України!

1 коментар:

  1. Ах, маківочки, мої, молодці! Батьки дуже уважно, захоплено слухають про наш проект. Браво!!! Цьом,цьом! Нарешті дочекалась Вашого виступу на батьківських зборах! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити