суботу, 31 травня 2014 р.

Час підвести підсумки, згадати найприємніші та найцікавіші моменти...

ШКП... 12+2 "юних і неспокійних" протягом року роботи клубу створювали свій особливий світ настрою та переживань...
Ще недавно ми говорили "Єс" і вітали один одного з початком  роботи клубу, а сьогодні ми підводимо підсумки, пригадуємо найприємніші та найцікавіші моменти з життя ШКП.
За цей рік ми подорослішали, ще більш здружилися та зріднилися, розкрили нові грані характеру та власні здібності... стали більш впевненіші та налаштовані тільки на успіх!!!
Як одна мить пролетів рік роботи шкільного клубу підприємництва! Рік яскравих вражень, насичених творчими завданнями, зустрічами гостей, командною роботою та суцільного спілкування – при цьому всьому настільки різноманітного, що дух захоплює!!!! Та що тут можна сказати?! Треба  все це пережити, інакше не можливо описати словами!
Сьогоднішня зустріч, в такій невимушеній обстановці, дала можливість усім нам ще раз пригадати все, що відбулося, і зловити себе на думці, що випадкових подій, зустрічей та людей не буває, тому треба використовувати усі шанси, що надає нам життя на повну силу!!!
Маківка, Польща, гості, тренінги, спілкування...З цих п’яти слів треба скласти одне речення... Та ми вже не на тренінгу. Є час все згадати, передивитися фото,  посміхнутися до нових, але вже досить близьких  друзів...
Кожен учасник пригадав, як став членом ШКП "Маківка".
Час підвести підсумки! Чи здійснилося задумане?!
Проведена на першому занятті вправа "Дерево очікування"дала змогу перевірити чи здійснилися  очікування учасників клубу наприкінці року? 
Чомусь більшості учасникам пригадалось неймовірне бажання поїхати до Польщі, як головний стимул роботи  в клубі...
Виявляється, що учасниками ШКП керувала зовсім не поїздка до Польщі, а ліпше набуття нових знань та вдосконалення  вольових якостей!
В більшості учасників очікування та сподівання справдилися!!!
- А хто пам'ятає наші правила роботи?
- Ніколи не використовувалася правило "СТОП"!
На згадку про роботу та за плідну, активну працю задля розвитку клубу кожна учасниця отримала в подарунок набір прикрас "Маківка".
Сюрприз)))
Як гарно!!!
Багато хто із учасників ШКП зрозумів своє місце і позицію в органах шкільного самоврядування (зокрема, Кокітко Олександра стала президентом школи!!!),  отримав мотивацію і стимул для подальшої активної участі в шкільному житті.
Саме це покоління,  розбудовуватиме Україну, але це буде тільки завтра, а сьогодні потрібно здобути сучасні знання та вміння.
Дуже хочеться вірити, що вже завтра  світ розвиватиметься без катаклізмів, Україна вилікує раз і назавжди свою політичну кризу, а ми.... ми будемо просто щасливі у своїй країні і перший крок на цьому шляху нами, сподіваємось, зроблено!
Вперед! 
Підкорювати  українські вершини! 
Дякуємо, що були весь час з нами!!!
Бувайте!

1 коментар:

  1. Ох, яке смачне засідання! А де Ваша найсильніша сторона клубу - юні козаки? Де це Ви їх загубили? Я Вам бажаю підкорювати разом життєві вершини! Дякую, що цей клубівській рік для Вас не був даремним! Чудові підсумки роботи!!! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити