понеділок, 20 квітня 2015 р.

" В тот же вечер, в тот же час":)

15 квітня ми знову зібралися, щоб навчитися правильно управляти своїми коштами і стати успішними. Було класно і гамірно!!! Під час гри всі вели себе так, як і в реальному житті, придумуючи аргументи і різні виправдання....
Дуже захоплююче, час пролетів непомітно! Гра максимально наближена до життя, допомагала спробувати різне і знайти свій шлях...
Читайте далі...



Уважно знайомимося з правилами гри
Було цікаво, грали з реальними цифрами
«Кеш флоу» дуже емоційна гра, тому що: час обмежений, втім, як і наше життя, усі гравці допомагають один одному, одночасно змагаючись у досягненні своєї мрії.
За допомогою гри в учасників клубу виробляються навички партнерства та ділового спілкування, відбувається усвідомлення фінансових стратегій і основ інвестування.
Творці гри стверджують, що, чим більше ви в неї граєте, тим багатшими ви стаєте. І, схоже, це дійсно правда!
Відзначилася Таня, їй катастрофічно щастило!І недивлячись на стартові позиції в +250 потоку і повний нуль наліком, закінчила гру з трьома будинками і майже дісталася до великого кола. І звали її: Зухвалий двірник :)  

1 коментар:

  1. Я вітаю Вас, мої "Маківці"! Психологічний аспект Ви засвоїли Чудово - поки азарт не пройшов, вперто і впевнено потрібно засвоювати етапи сходження до своєї мрії! Я вітаю Танічку з премогою! Впевнена, що кожний з Вас пропустивши через себе гостроту гри у реальному житті зможе керувати грошима, щоб вони працювали на Вас!!! Я Вам цього бажаю! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити