суботу, 4 жовтня 2014 р.

Пам'яті героїв України!!!

Спортивний азарт і жага перемог загострюються восени, коли природа наповнюється барвами та ароматами. Саме у царство комах, протоптаних стежок, голосистих птахів та бурхливих струмків злітаються сильні духом діти, щоб зрівнятися між собою у туристичних навичках, накопичених за цілий рік. 30 вересня учасники ШКП "Маківка" прийняли участь у районних змаганнях юних туристів зі спортивного пішохідного туризму.
Читайте далі...
Жовто-блакитні кольори надихали нашу команду на перемогу!
Більше двохсот юних туристів, майже зі всіх шкіл району зійшлися, щоб побачити, чому навчилися, що вміють, а над чим слід попрацювати. У змаганнях взяли участь команди шкіл та позашкільних навчальних закладів у двох вікових категоріях: молодша група – до 14 років (6-8 клас); старша група – до 17 років (9-11 клас). 
Мета і завдання заходу: пропаганда та популяризація спортивного орієнтування серед учнівської молоді; удосконалення туристської та спортивної майстерності учасників змагань; пропаганда здорового способу життя; виявлення сильніших учасників та команд для участі в обласних змаганнях.
Розпочався « Зліт туристів» з урочистої лінійки-відкриття.
Розпочався захід хвилиною мовчання пам’яті героїв України, які загинули. Відтак, за традицією відбулося підняття державного прапора та спільне виконання Гімну України.  
Почесні гості 
Схвильовані та щасливі...
Осіння пора, із своїми примхами, була гарною попутницею у випробуваннях для наших туристів.
 В знак пам'яті героїв України в небо були випущені жовто-блакитні кульки.
Змагальний темп загострював бойовий дух і додавав наснаги.
Відразу після відкриття змагань, учасникам довелося одягати страхувальні системи та муфтувати карабіни, збирати та розбирати спальні мішки, щоб поборотися на "смузі перешкод.
...і розпочалась дистанція "Смуга перешкод"!
"Колода (або "Жердини")"
 "Маятник"
"Ліани"
Переправа по паралельним мотузкам
Спуск у системі
Наша команда посіла почесне ІІІ місце!
Нехай туристські стежки, наполегливість, здоровий спосіб життя сприяють новим зустрічам наших юних мандрівників та вдалим стартам на спортивно-туристських дистанціях.
Дякуємо, що були з нами!
До нових зустрічей!

1 коментар:

  1. Дуже радію Вашим новим перемогам! Так тримати! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити